Yrittäjä Samuli Vienola

Valmistui Visualistialalta 2019. Toimii valokuvaajana. Ollut yrittäjänä valmistumisesta saakka. Lähti ensin 4H yrittäjäksi. Kuvauskeikat olivat ensin vain sukujuhlissa kuvaamista. Työskentelee studiollaan Helsingissä. Aina rakastanut musiikkia ja teki viimeisen työssäoppimisjakson bassostudiossa Helsingissä. Studiota ei ole enää toiminnassa. Muutti Helsinkiin. Viimeinen työssäoppimisjaksonsa suoritti desinghillissä. Kävi kuvaamassa keikkoja opiskeluaikoina. Verkostojen rakentaminen on kaiken A ja O. Moni asiakas on soittanut toisen kerran perään. Hän on itse hyvin sosiaalinen ihminen. Asiakkaita ei kiinnosta ensin katsoa ensin jotain kuvia tai kauheata määrää tekstiä nettisivuille mennessä. Nettisivut on aina ollut hänelle visuaalinen frontti.

Instagramissa ei yhtään kuvaa joka on otettu peilin kautta.

Vuokraa studiotaan myös tuntihinnalla. Studio on päivänvalostudio suurimmaksi osaksi. Löytyy asiakkaille hyvin mukavat oltavat. Löytyy paljon varusteita valokuvausta varten. Kuvaa suurimmaksi osaksi filmiä. Kuvaa Canonin kameralla.

Tehnyt juuri kirjan joka on tullut ulos noin vko sitten. Korona aika hieman rentoutti kirjan tekoa.

Matkustaa välillä myös ulkomaille.

Tykkää tehdä henkilöstökuvauksia studiolla.

On pystynyt muokkaamaan itselleen sopivan arjen. Hänen mielestä oikeastaan mistä vaan voi nykyään tehdä ammatin itselleen.

Jätä kommentti

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus